top of page
Search

Raudlind

Discsport.ee Ida-Virumaa nädalamängude XI etapp peeti maha maakonna edela nurgas, Tudulinnas. Raudlind nimeline discipark on 9 korviline väljak, mis oma olemuselt on väga ilus ja mõnusalt väljakutsuv igat tüüpi discgolfari jaoks. Hole-in-one võimalusi on palju, aga samas ka bogey-d on lihtsad tulema. Nagu oli täna, sest ilm oli kõik 3 ringi ikka täitsa tuuline. Tuule suund oli hmm, kuidas seda nüüd öelda, seitsmendal rajal (staadioni rada) vastu. Ehk pigem ikka keeruline. Kohal oli 35 discgolfarit!

Ida-Virumaa kindlasti üks ilusamaid radasi on Tudulinna Raudlind rada nr 4. Pildil oma avadraivi tegemas Lembo Rääsk.


Tulemused:

Lendoravate divisjonis oli osalisi kokku 6. Kolme ringi kokkuvõttes parimas kahtlust ei olnud.

  1. Raimo Reiska -6

Huntide divisjonis oli osalisi 13. Autasustatud sai parim.

  1. Marek Mihhailov -9

Kotkaste divisjonis oli osalisi 16, seega vaja oli välja selgitada 2 parimat. Kui võidumees oli peale mängu lõppu selge, siis teine koht selgitati välja CTPga rajal nr 1.

  1. Raimond Reiska -14

  2. Egert Hütt -13

Egert sai täna hakkama paari märkimisväärse sooritusega. Nimelt ring nr 2 sai Egert tulemuseks -9! See koosnes ühest par-st, seitsmest birdie-st ja ühest hole-in-one-st! Too HIO tõi talle mitu etappi kogunenud pot-i väärtusega 214! Paljud õnned tubli poiss!

PS: Egerti nädalavahetuse seiklustest Kõrvemaal tuleb veel eraldi uudis! On mida rääkida!


Tänaseid tulemusi näeb SIIT

Uuendatud koondtabeli leiab SIIT

Pildil Tudulinna parimad: Raimo, Raimond, Egert ja Marek!


Juba kolmapäeval uus etapp ja seekord minnakse maakonna kagu nurka. Karjamaa Kirju Rähn on valmis discgolfareid vastu võtma. Seal küll on 18 korviline asetus, aga kuna rajad on pigem lühemad ja lihtsamad, siis mängime 2x18. Et ikka see mängurõõm seal veidi pikem oleks! Registreerimine on avatud ja leiab selle SIIT


Lisaks ärme unusta, et kätte on jõudnud meistrivõistluste nädal. Pühapäeval Kiviõlis toimuvale Ida-Virumaa meistrivõistlustele on veel piisavalt vabu kohti igas divisjonis, viimane aeg end kirja panna! Vaata lisa SIIT

125 views
bottom of page