top of page
Search

Karu Kuninganna mäng ja palju uudiseid.

Alustame kohe tähtsamatest. Ida-Virumaal on püsti uus discgolfi väljak. Tegemist on Vaikla Puhkekeskuses oleva väljakuga nimega Vaikla Hõbeforell. Mängimiseks on see juba avatud (iga päev kell 11-22) ja juba esmaspäeval tulemas seal ka nädalamäng:

Hõbeforell LINK

Nädalamäng LINK

Vaikla Hõbeforell asub väga ilusas Vaikla Puhkekeskuses. Mängimiseks avatud igapäev kell 11-22. Kohapeal on olemas ka kohvik. Tasub minna. Pildil korv nr 14.

Foto: Timo Juursalu


Lisaks on mängimiseks avatud ka Iisaku Lendorav. Väljak veel täitsa valmis pole, veidi veel vaja tööd teha, aga mängimiseks avatud.

Lendorav LINK


Iisaku väljakul on tulemas juuli kuus mitu-mitu võistlust. Mainime siin kohal ära võistluse TÕUSE.NAERATA.SÄRA, mis toimub 15.07 ja registreerimine on avatud. Uuri lisa SIIT.

Tegemist on väga laheda PDGA C-tier võistlusega, mida korraldavad tõelised tipp-tegijad, eesotsas Jako Känd-ga!


Discsport.ee Ida-Virumaa nädalamängude sarja XV etapp toimus kolmapäeval Mäetagusel, Karu Kuninganna asetusel. Ilm oli mega palav, tuult polnud ja putukad kiusasid. Aga tehti ikkagist väga palju ilusaid tulemusi. Kohal oli kokku 38 osalist.


Lendoravad divisjonis selgus võitja playoffis:

  1. Sten Tärno +8

Hundid:

  1. Joonas Puur -3

  2. Hillar Neiland +4

Kotkad divisjoni oli samuti vaja playoffi:

  1. Dan Sööl -9

  2. Janek Võõbus -9

Kõik tulemused leiab SIIT

Uuendatud koondtabeli leiab SIIT

Päeva parimad: Janek, Hillar, Joonas, Sten ja Dan!

Ida-Virumaal käib suviti palju turiste. Siin hea näide Tabasalu mehest Sven Suitslepast, kes oli just siin kandis trippimas ja avastas, et ohoo nädalamäng Mättal. Siin ta tegemas avadraivi tripla-mando rajal.


Viimase uudisena mainime ära, et maakonnale valiti uus kapten. Või noh tegelt valiti vana tagasi. Ida-Viru maakonna kapten aastal 2023 on Kristjan Jaakma. Kapten koheselt kuulutas välja ka esimesed võistkonna liikmed, tänu headele tulemustele eelmise aasta Virumaa MV-l ja see aastasel Ida-Virumaa MV-l. Nendeks on Kristen Milk, Raido Mednis, Martin Aul, Külli Stroo, Aveli Uustalu, Raimond Reiska, Janek Võõbus, Ago Sambla, Üllar Rego, Oliver Võõbus, Egert Hütt, Taivo Valdur, Indrek Harlamov, Anu Normak, Kelli Vassiljev ja Roomet Leinbock.

Kapten Kristjan Jaakma lubas sel aastal teha kõik, et 20. augustil Ojasaarel toimuval Virumaa Meistrivõistlustel võidukarikas Ida-Virumaale tuua. Seni on kõik kolm korda tunnistatud Lääne-Virumaa paremust.


Näeme esmaspäeval Vaiklas!

155 views
bottom of page