top of page
Search

Jüri tuli, tegi ja võitis!

Discsport.ee Ida-Virumaa nädalamängude sarja VII etapp, Kiviõli Black Rabbit. Kohal oli 33 osalist. Ilm oli küll kuiv, aga veidi tuuline. Ja loomulikult oli tuul kahjuks edelast (ehk keemiavabriku poolt), nagu seal ikka ja jälle tavaliselt kombeks...


Tulemusi mängiti igasuguseid. Vähemalt 1 birdie õnneks saadi kamba peale kõikidelt radadelt. Isegi eagle visati (Üllar Rego ja rada 9).

Lendaoravates oli osalisi seekord ainult 6. Parimaks tuli kohalik poiss.

  1. Roomet Leinboch +8

Huntide esindajaid oli kokku 9. Parima tulemuse mängisid võrdselt välja kolm osalist. Tuli appi võtta CTP rajal nr 1.

  1. Juss Leinboch +4

Kotkastes oli osalisi 18, mis tähendas, et auhinnatud saavad 2 parimat. Eluhea mängu tegi täna Jüri. Kui tavaliselt mees jõuab nädalamängudele alles viimasel sekundil kohale, siis seekord oli ta üks esimesi. 9 birdiet ja 3 bogey tegid ta võidu tulemuseks -6! Tubli töö!

  1. Jüri Kivest -6

  2. Egert Hütt -5

Kõik tulemused leiab SIIT

Uuendatud üldtabelit näeb SIIT

Järgmine etapp esmaspäeval 22. mai ja asukohaks Voka. Mängitakse 3x9 korvi. Infot leiab SIIT


Egerti metrix reiting jõudis täna uue tähiseni: 1002! Tegemist läbi ajaloo esimese Alutaguse Eagle klubi liikmega, kes sellise tulemuseni jõudnud! Antud pildil on poiss valmistumas draiviks rajal nr. 5. Pani 12m pikaks ja tulemuseks PAR.

Pildil tänased parimad: Egert, Roomet, Juss ja supermängu teinud Jüri Kivest!


Laupäeval saab toimuma Virumaa Karikasarja II etapp. Asukohaks Mäetaguse ja asetuseks Karu Kuninganna. Tegemist PDGA c-tier võistlusega! Vabu kohti hetkel igasse divisjoni. Uuri lisa ja end kirja: LINK


Parimat!




136 views
bottom of page