top of page
Search

Hole-in-one Valgel Jänesel

Discsport.ee Ida-Virumaa nädalamängude IV etapp, asukohaks Kiviõli ja asetuseks White Rabbit. Ilm enne mänguringi algust oli täitsa jube, sadas isegi rahet. Õnneks see oli ainult hetkeline, sest kui ring algas tuli välja ka mõnus päike. Osalisi oli tervelt 53! Mängijad olid tublid, sest vähemalt 1 birdie visati täna igal rajal!

Alutaguse Eagle klubi liige Allain-Marco Anton tegemas avadraivi rajal nr. 4. See hyzer vise õnnestus hästi ja tulemuseks sellelt rajalt ilus birdie!


Lendoravate divisjonis oli täna osalisi 11. Autasustatud sai juhendi järgi ainult parim:

  1. Raimo Reiska 0

Hunte oli kokku tervelt 25, mis tähendas, et autasustatud saavad 2 parimat. Päeva kahel parimal oli lõpuks sama skoor, mis tähendas, et võidutasu tuli välja selgitada CTP mängus esimesel rajal. Peale jäi seekord kohalik meister.

  1. Sven Paist -1

  2. Ringo Krilovs -1

Tugevaimas divisjonis, Kotkad, oli osalisi kokku 17. Auhinnalisi kohti oli 2.

  1. Taivo Valdur -7

  2. Sten Tammik -6

Kõik tulemused leiab SIIT


Tulemustabelis hakkab ilusti silma üks kollane ruuduke. See tähendab seda, et visati HOLE-IN-ONE! Sellega sai hakkama Marko Viimsalu! Rada 15 ja kettaks Justice. Väga äge, paljud õnned!

Pildi parimad: Sten Tammik, Ringo Krilovs, Raimo Reiska, Taivo Valdur, Sven Paist ja Marko Viimsalu!


Üldtabelis on hetkel liidrid Taivo Valdur, Anu Normak ja Janek Võõbus. Tabelit näeb SIIT


Järgmine etapp on esmaspäeval, 8. mail ja asukohaks Kohtla-Nõmme. Info registreerimise ja muu kohta leiab SIIT . Nädala pärast kolmapäeval aga Alutaguse ja Red Eagle.


Mõned meie klubi liikmed sõitsid täna Lätti, et osaleda võistlusel Valmiera Open, mis omakorda on osa Innova Baltic Tourist. Soovime poistele palju edu!



154 views
bottom of page