top of page
Search

Finaalide tagasivaade ja discgolf Ojasaare Golfis

Discsport.ee Ida-Virumaa nädalamängude sari 2024 on oma lõpplahenduse leidnud. Esmaspäeval 9 septembril mängiti alagruppide voorud, milledest parimad said superfinaali. Kohtla-Järve Trilobiidil jagus põnevust küllaga: näiteks Ringo Krilovs alustas oma viimast rada (rada 3) kahe punktilisest kaotusseisust, aga suutis visata hole-in-one ja võtta 4 punkti ning pääses ise finaali Raimond Reiska asemel. Meeste alagruppides tasavägiseim oli kindlasti grupp 3, kus võitja selgitamiseks oli vaja tervelt kolme playoff rada. Lõpuks võttis võidu Timo Juursalu, kes suutis alistada Andrus Lehismetsa.


Superfinaalid toimusid kolmapäeval 11 september samuti Kohtla-Järvel.

Naiste konkurentsis olid lahingus 4 parimat, kust võitjana väljus Anu Normak! Teise koha saavutas Meriliis Uustalu ja kolmas Aveli Juursalu. Finaalis osales ka tubli hooaja teinud Eli Kruusen.

Seeniorites oli esmaspäeval edukad Rein Viiol, Jaak Kivend, Janek Võõbus ja nagu ennem mainitud Ringo Krilovs. Superfinaali lahing oli väga tasavägine, aga pärast 18 korvi olid kohad selged: meistriks Jaak, teine koht Rein, eelmise aasta meister Ringo kolmas ja neljandaks jäeti Janek.

Meestes B finaalis tuli välja selgitada hooaja 5-8 koht. Sinna lunastasid pääsme need mängijad, kes esmaspäeval omas alagrupid teiseks tulid. Võidu võttis Andrus Lehismets, teine koht Jorma Hiisku, kolmas Mario Kirsimaa, kes suutis korv 11 ühe viskega ära lahendada ehk hole-in-one ning neljas Tauri Punder . Tauri sa koha B finaalis tänu sellele, et Kristjan Jõe loobus oma piletist.

A finaalis oli kõik hooaja neli parimat asetus: Egert Hütt, Taivo Valdur, Timo Juursalu ja neljas asetus Oliver Võõbus. Enne viimast kolmandikku oli selge, et võidu võtab üks noorematest. Paremini läks Oliveril, kes krooniti meistriks 24 punktiga. Teine koht Egert, kolmas Taivo ja neljandaks Timo.

Meeste ringist tehti videopildis FB live ja leiab selle ALutaguse Eagle kontolt.

Paljud õnned kõigile parimatele!

Aitäh kõigile, kes sarjale kaasa aitasid! Oli tore aasta. Järgmine aasta jälle.











Hole-in-one teeb alati õnnelikuks! Tubli vise Mario!


Virumaa Karikasari sai oma lõpu 7 september Rakveres, kus mängiti hooaja viimane etapp. Kokkuvõttes võitjateks Kristjan Jõe, Raimond Reiska, Janek Võõbus, Meriliis Uustalu, Oliver Võõbus ja Marek Puieräst! Paljud õnned parimatele!

Sarja tulemused leiab SIIT ja kokkuvõtet saab lugeda FB: Virumaa Discgolf

MP40 kokkuvõtte parimad: Raimond Reiska, Dan Sööl ja Kaido Anton!


Discgolf Ojasaare Golfis: 2024 asetus on valmis ja on üleval kuni 30 september. Tulemas on kolm võistlust:

21 September Virumaa Meistrivõistlused Ida vs Lääs INFO

22 September Virumaa Paarismängu Meistrivõistlused INFO

29 September Ojasaare Open by Wienerberger INFO

Ojasaare ürituste ametlik info kanal on FB: Virumaa Discgolf

65 views

Comments


bottom of page