top of page
Search

Eesti Talvised Meistrivõistlused discgolfis 2023

Lõppenud nädalavahetusel, ehk siis 17-19 veebruaril peeti Kõrvemaa ja Kiiu discgolfi parkides 2023 aasta Eesti talvised meistrivõistlused discgolfis. Alutaguse Eagle oli antud võistlusel esindatud seitsme liikmega, kellest kolm tulid ka medalitele.

Kuldmedali võitis MJ 15 divisjonis mänginud Egert Hütt, kelle edu lähima jälitaja ees oli soliidsed 15 viset. Egert asus võistlust juba avakorviga juhtima, kui viskas hole-in-one ning ei andnud kuni kolmanda ringi lõpuni kordagi liidripositsiooni käest.

Hõbedasele medalile tuli FJ18 divisjonis mänginud Meriliis Uustalu. Esikoht jäi küll püüdmatusse kaugusesse, kuid Meriliis pidas kenasti kõik need pikad ringid vastu ning tasuks tuligi Eesti Meistrivõistluste medal.

Pronksmedali võitles päris viimastel korvidel välja MP50 divisjonis mänginud Ago Sambla. Antud klassis käis medalitele kõva võitlus ning kõik medalikohad selgitati välja ümbermängimise teel.

Mainime ära ka ülejäänud klubi liikmed, kes seekord küll medalitele ei tulnud, kuid suvised meistrivõistlused ei ole enam mägede taga ning siis on võimalik koduradadel teistele mängijatele tagatulesid näidata: Raimond Reiska (MP40), Janek Võõbus (MP50), Marko Viimsalu (MP50) ja Margus Teelahk (MP50).

Kõik tulemused on leitavad allolevalt lingilt: https://discgolfmetrix.com/2446553

Kristjan Jaakma: Klubi juhatuse liikmena ja maakonna kaptenina kiidan heaks tulemuseks!


105 views
bottom of page