top of page
Search

Alutaguse Valge Kotkas

Updated: Jun 28

Nädalamäng Alutaguse Valge Kotka asetusel oli tõeliselt eriline - nimelt oli see esimene kord, kui sellel võistlusformaadis mängiti. Antud asetus on niivõrd värske, et ka rajakaardid said paika suht-koht vahetult enne võistlust, seega avastamisrõõmu oli enamusele mängijatele päris palju.

Uus asetus meelitas kohale 49 mängijat, kes asusid võistlema neljas divisjonis. Rada iseenesest soosib just paremakäelisi eestkäe mängijaid, sekka ka mõni tagantkäe liin. Ilmaolud olid pigem soojad+ ning ka lendavaid vereimejaid jätkus, seega vägagi mõnusalt väljakutsuv olukord, kus ennast proovile panna.

Kotkaste divisjonis näitas omaette klassi Kristo Vallimäe tulemusega -14, kes edestas teise koha saanud Timo Juursalu viie viskega - väga hea mäng tema poolt. Timo teine koht ei tulnud ka lihtsalt, sest temaga sama tulemusega lõpetas veel kaks mängijat, kuid ümbermängimine teisele kohale näitas veenvat Timo paremust.

Huntide divisjonis võitis esikoha Allar Rump, tema võit tuli vaid ühe viskelise edumaaga lähima jälitaja ees ning tulemuseks viisakas -5.

Jäneste divisjon - võitjaks Joonas Puur ning tulemuseks +3. Joonase edu lähima jälitaja ees kaks viset, seega kindel võit temale!

Lendoravate divisjon ja võitjaks Hendrik Viimsalu, tulemuseks +9. Mehe enda sõnul ei ole ta viimasel ajal just tihti antud ala harrastada saanud, kuid võit tuli kindla nelja viskelise eduga teise koha ees. Meie enda poolt soovime talle jõudu ja jaksu alaga edasi tegelemisel ning loodame teda ka järgmisel nädalamängul näha!

Kõik tulemused on leitavad SIIT ning koondtabel asub endiselt SIIN.

Järgmine nädalamäng juba eeloleval kolmapäeval ning siis mängime juba Iisaku discgolfi pargis.

Samal päeval saavad alguse ka Eesti Meistrivõistlused Discgolfis 2024, mis seekord toimuvad meie endi koduradadel - Mäetaguse ja Alutaguse discgolfi parkides. Võistlusel saab silma peal hoida SIIN ning soovime kõikidele meie klubi mängijatele edu - Egert Hütt, Allain-Marco Anton, Taivo Valdur, Oliver Võõbus, Karl Pill, Anu Normak, Meriliis Uustalu, Aveli Juursalu, Raimond Reiska, Rein Viiol, Janek Võõbus, Üllar Rego, Ago Sambla, Margus Teelahk ja Hillar Neiland - et teie drive oleks täpne ja putt jookseks!


87 views
bottom of page