top of page
Search

Alutaguse Eagle X EMV 2024

Kohe-kohe on algamas Eesti Meistrivõistlused discgolfis. Kuupäevadeks 3-6 juuli ja asukohaks Alutaguse / Mäetaguse discgolfi pargid. Meile siia Ida-Virusse on külla tulemas pea kogu Eesti discgolfi paremik ja nende hulgas ka meie klubi Alutaguse Eagle liikmed. Tervelt 15! Teeme kerge eelvaate mis-kus-kes.

EMV 2024 nimisponsor on Wienerberger! Jälgi neid Instagramis ja FBs (Wienerberger Eesti).


MPO divisjonis tuleb EMV tiitlit kaitsma 2023 EMV ja ka Alutaguse Openi võitja Mauri Villmann. Kohal on ka 4 kordne Eesti meister, eelmise aasta hõbe Albert Tamm. Lisaks veel paarismängu meister Mathias Villota, talviste meister Hannes Kurn, Martin Aul, Sten Tammik, Kaspar Kukk jne jne. Meie klubist on võistlustules Eesti PDGA rekordi omanik Egert Hütt, Ida-Viru meister Oliver Võõbus, Lüganuse meister Karl Pill ja kõigi lemmik Allain-Marco Anton. Koduväljakute eelis, tea kas tuleb kasuks või kahjuks, saame näha. Aga igaljuhul palju-palju edu ja õnnestumisi poisid!

Eestikatel tuleb kindlasti tuult ja vihma ja vilet. Tundub, et Karlile võiks see sobida :)

Egert enam nii noor pole, kui siin pildil. Tal nüüd tulemas teised "suured" Eesti meistrikad. Eelmine aasta Jõulumäel saavutas ta tubli 13. koha!


FPO divisjonis tuleb tiitlit kaitsma Kaidi Allsalu. Meie klubist on osalemas kogu maakonna meistrikate esikolmik: Aveli Juursalu, Anu Normak ja Meriliis Uustalu. Meie tüdrukud küll favoriitide hulka ei kuulu (PDGA reitingute põhjal paremuselt 14, 16 ja 19 asetus), aga äkki koduväljakute eelis toob koha TOP-10s. Saame näha. Edu tüdrukut!

Anu jaoks saavad need olema esimesed "suured" Eesti meistrikad. Ta läheb pigem nautima, kogemusi saama. Tema hooaja tipp-sündmused EHMV ja Balti Meistrikad FA1 divisjonites on vastavalt juulis keskel ja augusti alguses.


MP40 divisjonis on võistlemas kokku 43 sportlast ja tiitlit tuleb kaitsma Priit Randes. Meie klubi on esindamas kolm kogenud mängumeest: Kristjan Solodov, Raimond Reiska ja Ida-Viru meister Rein Viiol. Reitingute järgi härrad vastavalt 9, 28 ja 38 asetusega. TOP-10 oleks väga äge! Palju edu mehed! Kindlasti hoiame pöialt ka Dan Söölile, peaaegu Ida-Virukas ju :)

Alutaguse Eagle vast kõige aktiivsem mängumees Raimond Reiska on

Eesti meistrikateks igati valmis!


MP50 divisjonis tuleb tiitlit kaitsma Eno Juul, kes 2023 võitis tiitli EHMV raames just siin samas Ida-Virumaal. Kokku selles divisjonis 24 mängumeest ja Eagle klubi tuleb esindama tervelt 4 vaprat: Ida-Virumaa meister Ago Sambla, EMV 2023 pronks Üllar "Regonaator" Rego, kõigi lemmik puulikaaslane Margus Teelahk ja Janek Võõbus. Saame näha kas saame ka see aasta medali. Pöidlad pihku ja palju edu härrased! Lisaks palju edu meie headele sõpradele Viktor Pähklamäe ja Margus Lepasaar!

Margus Teelahk pole seekord lihtsalt osaline vaid ka suur toetaja! Aitäh Margus ja palju edu!


MP60 divisjonis on osalisi seekord 6 ja tiitlit tuleb kaitsma Kary Pill. Meie klubi on esindamas 2018 Eesti meister Hillar Neiland. Tema küll reitingu järgi 6. asetusega, aga targa ja osava mängumehena läheb Hillar kindlasti medali peale välja. Mänguringe nendel väljakutel tal vast enim üldse kogu 187 mängija peale! Palju edu Hillar!



Kõik info tulemustest ja stardiaegades leiab SIIT


Video ülekanded leiab Delfist. Esimene päev näeb ka Egertit mängimas. Ta on Feature Cardis koos Mauri Villmanni, Björn Marrandi ja Roland Kõuriga! Uuri lisa Delfi TV-st


Kel mahti, siis tulge kindlasti kohapeale omadele kaasa elama!


PS Ida-Viru nädalamängude sarja XV etapp, EMV ametlik nädalamäng, saab toimuma Iisaku Lendorav väljakul. Uuri lisa SIIT


Näeme!


105 views
bottom of page